top of page

WAT DOEN WE

Heb je een vakantiewoning die je wil verhuren in Torrox of Torrox Costa? 

Dan kunnen we je helpen met:

Beheer van vakantiewoningen

Het beheer en onderhoud kan voor afwezige eigenaren een groot probleem vormen. Wanneer je voor onze service kiest kan je er gerust in zijn dat we voor je vakantiewoning zorgen alsof het onze woning is. De diensten die we kunnen aanbieden zijn: Onderhoud en poetsen, lakens en handdoeken verversen, sleutelbeheer (eventueel met waarborg) en de verhuur. Geen verplichtingen.

Verwelkoming van de gasten

De gasten ontvangen met een warm welkom in je vakantiewoning is belangrijk. Door onze ervaring en talen (Nederlands, Engels en Spaans) zorgen we ervoor dat de gasten zich onmiddellijk thuis voelen. Deze service hoort bij het brengen van de sleutel naar de gasten, geven van de nodige informatie en het regelen van de eventuele waarborg. 

Vakantieverhuur

Als je graag je vakantiewoning adverteert op onze site. Ga dan naar de contact pagina en laat het ons weten. We kunnen je woning ook beheren via Vakantiehuizenspanje.nl, booking .com of airbnb. Als het enkel gaat om het adverteren van de woning, adverteren we tot een afstand van max. 2u rijden van Nerja.

Voordelen

Persoonlijk contact: ​

      * Met de gasten

      * Met de eigenaar, waardoor we mekaar goed begrijpen     

Talen:

Nederlands, Engels en Spaans

Prijzen:

Lage en vaste prijzen, geen verrassingen!

Flexibiliteit:

​We zorgen voor een kwalitatieve service, we zorgen met plezier voor een persoonlijk contact met de eigenaar en de gasten. We werken naar de noden van de eigenaar, zonder verplichtingen.

Please reload

PRIJZEN

CONTACT

HEB JE VRAGEN? BEL OF MAIL ONS:

Email: puravidanerja@gmail.com

Tel: +34 615 329 151

OF VUL DIT CONTACTFORMULIER IN:

Success! Message received.

bottom of page